Menu from Papa Nô Friedrichshain
Check out the menu at Papa Nô Friedrichshain and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Papa Nô Friedrichshain: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Papa Nô Friedrichshain. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegan
Vegetarian
Starters
Fried Gyoza [5 Stück]
frittierte Teigtaschen mit vegetarischer Füllung stir fried pastry pockets with a vegetarian filling
Gieu Grop [6 Stück]
Gebackene Teigtaschen gefüllt mit gehacktem Garnelen- und Hühnchen- fleisch, dazu süße Chilisauce crispy baked pastry pockets filled with chicken and shrimp meat, with sweet chili sauce
Buddha Wan Tan [6 Stück]
Knusprige Teigtaschen mit Spinat-Ingwer- Füllung, mit Erdnuss-Chilisauce crispy baked pastry pockets with a spinach ginger filling, with a special peanut-chili sauce
Sushi
MAKI (6 Stück)
Sake Skin Maki Gegrillte Lachshaut, Sesam
INSIDE OUT ROLLS Veggie (8 Stück)
Avocado Cream Cheese Roll Avocado, Frischkäse, Sesam
SASHIMI (9 Stück)
Twinz Sashimi Lachs, Thunfisch
Mains
Vegane Entenbrust
Aus Weizeneiweiß geformte Entenbrust, frittiert, mit roter Curry-Kokosmilch-Sauce, Wokgemüse, Thai Basilikum und Duftreis deep fried wheat protein duck breast ersatz, with red curry sauce with coconut milk, stir fried wok vegetables, thai basil, served with fragrant rice
Bun Bo Nam Bo [lauwarm]
Reisnudeln mit gebratenem Rindfleisch, Chili, Knob- lauch und Zitronengras, in einer Honig-Limetten- Sauce, garniert mit asiatischen Kräutern und Salat, mit Röstzwiebeln und Erdnüssen rice noodles with stir fried beef, chili, garlic, lemon grass, in a honey lime sauce, garnished with asian herbs and salad; with roasted onions and peanuts
Mango Curry
Mango-Curry-Sauce mit Kokosmilch, Wok-Gemüse und Duftreis mango curry sauce with coconut milk, wok vegetables and fragranted rice
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone